DELAVNICA  |  CENA  |  VEČ INFO  |  PRIJAVNICA

Vabimo Vas v našo delavnico, kjer se tokrat podamo v odnose.
Zakaj?

Zato, ker je odsotnost socialnih odnosov in pomanjkanje komunikacije eden izmed hujših stresorjev.
Socialne in čustvene potrebe po komuniciranju so zelo močne. Pozabljamo, kako pomembni so vsakdanji dotiki in objemi, da se počutimo bolje.
Na tej delavnici bomo ponovno obudili moč dotika in se prepustili prijetnim energijam, ojačali vezi drug med drugim in se podprli.

 ♥


DELAVNICA

Delavnica je sestavljena iz dveh delov in traja 6 ur.

Lahko jo izvedemo v naših prostorih
(Studio AXIS, Kidričeva cesta 75, Škofja Loka)
ali pri vas.


Vodita jo:

 

Mateja »JOGA V PARU«

(Mateja Tuta: univ.prof. športne vzgoje, Axis terapevtka, učiteljica joge)

V prvem delu bomo obravnavali FIZIČNO TELO.

Joga v paru je zanimiv in poglobljen način joga vadbe. Namen in zavedanje joge v paru je, da se lahko skozi dotik usmerjamo, sproščamo, povezujemo, podpiramo, nadgrajujemo in dopolnjujemo. V vsakem odnosu predstavljamo drug drugemu ogledalo, kjer vidimo svoj odsev v drugem. To  nam pomaga, da lažje razumemo sebe. Pri jogi v paru obstaja stalen odziv med partnerjema. Ko doživimo dotik partnerja, se tudi sami naučimo kako se ga dotakniti. Ko opazujemo partnerja, kako nam prisluhne in odgovarja na naše občutke, se tudi sami naučimo poslušati in delovati v odgovor na njegove občutke. Z jogo za pare se povezanost v odnosu okrepi. Bolj ko spoštujemo partnerja, več spoštovanja od partnerja dobimo, več damo, več dobimo. Bolj ko poslušamo, bolj prisluhnejo tudi nam. Dotiki pri vadbi joge v paru, nas na čaroben način povežejo z ljubeznijo v nas samih. Partner je lahko kdorkoli: otrok – mama, mož – žena, otrok – oče, prijatelja/ici, sestri, brata… Pomembno je, da občutimo, da lahko osebi zaupamo in se dobro počutimo v njeni/njegovi bližini. Joga v paru poskrbi za dobro počutje, pozornost, gibčnost, energijo in večjo prožnost telesa, hkrati pa uravnoveša in zdravi naša čustva..

  ♥

 

Milena»KOMUNIKACIJSKE VEŠČINE«

(Milena Tuta: univ. dipl. pedagoginja, mediatorka, Live coach po metodi clearinga)

V drugem delu se bomo  ČUSTVENO OPISMENJEVALI.

AKTIVNO POSLUŠANJE Narava nam je namenoma ustvarila dvoje ušes in le ena usta. Sporazumevanje je naravna aktivnost ljudi, pogosto pa pozabimo premisliti, kako in kdaj sporočati svoje misli in mnenja.

ASERTIVNOST – Ljudje različno uravnavamo odnose z drugimi.  Kako se bomo obnašali v medosebnih odnosih  in koga bomo postavljali v ospredje,  se odločimo sami. Na delavnici se bomo naučili asertivnega vedenja in komunikacije, kjer se znamo jasno in odločno postaviti zase, uveljaviti samega sebe, a pri tem ostajamo spoštljivi in upoštevamo tudi interese drugega.

KONFLIKTI – Sporazumevanje nam omogoča usklajevanje mnenj, doseganje različnih ciljev, vzpostavljanje medosebnih odnosov. Na delavnici se bomo naučili reševati konfliktne situacije in sicer tako, da vedno iščemo rešitve, ki bi bile kar najboljše za obe strani in se trudimo ohraniti lastne interese in dober medosebni odnos. Uspešno razreševanje konfliktov je bistvenega pomena za kakovostne medosebne odnose.

 

CENA

100€/osebo

V ceno je vključena udeležba na delavnici, priročnik, navodila za vaje in malica.

INFO

Mateja

 041962247

PRIJAVNICA

Delavnica je AKTIVNA in se izvede, ko imamo vsaj 8 prijav.
Po poslani prijavi boste prejeli vse dodatne informacije o delavnici.
No Fields Found.