[wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i” size=”3em”]

KAJ JE METAMORFNA TEHNIKA?

METAMORFNA TEHNIKA (MT)
je metoda samozdravljenja, notranje transformacije in osebnega razvoja.
MT je prenatalna metoda in človeka obravnava v celoti.

Hrbtenica vsebuje in hrani vse zapise dogodkov, ki so se zgodili v času nastajajočega bitja v maternici in tekom življenja. Mnogi dogodki so se zaradi svoje tramvatičnosti zasidrali globoko v podzavest in tako pričeli voditi življenje z omejitvenimi prepričanji o tem kaj smo in kakšni bi morali biti. Zaradi omejenih prepričanj o nas samih in našem življenju smo nagnjeni k temu, da obtičimo v določenih vzorcih. To nas odvrača, da bi naš potencial polno uresničevali, saj zmotna prepričanja in vzorci zavirajo našo življenjsko silo in povzročajo energetske blokade v telesu.

Praktik metamorfne tehnike (MT) se nežno dotika prenatalnega vzorca na refleksnih conah hrbtenice na stopalih, dlaneh in na glavi in tako deluje kot spodbujevalec, katalizator življenjske sile klienta. Njegov cilj je je delati z življenjsko silo, ne da bi vsiljeval svojo voljo, usmerjal, iskal rešitve in svetoval.
Življenjska sila se izraža skozi naše:
– gibanje, premikanje, spremembe (stopala in noge);
– delovanje, udejanjanje spremembe, dajanje in prejemanje, delo (roke in dlani);
– mišljenje, razumevanje, kreativne ideje, abstrakten um in duhovnost (glava).

Pri MT gre za transformacijo življenjskih vzorcev. Življenjska sila, ki preveva materijo je v konstantnem gibanju. Torej je živ človek vsak trenutek deležen sprememb, razvoja, metamorfoze. Življenje vedno teži k temu, da do popolnosti izrazi svoj potencial.

Metamorfna tehnika sprošča zastalo energijo in s tem spodbudi človeka, da se odpre svojemu potencialu. Energija, ki je bila ujeta se sprosti, človeka osvobodi preteklih vplivov in vzorcev ter mu dovoli, da gre naprej.

Metamorfna tehnika učinkuje tako, da spodbuja življenjsko silo ter posamezniku omogoča postopno preoblikovanje od tega kar je, k temu, kar bi lahko bil.

MT zaupa v človekovo moč nenehnega spreminjanja in rast.

[wp-svg-icons icon=”accessibility” wrap=”i” size=”3em”]

KAKO JO IZVAJAMO IN KOMU JE NAMENJENA?

Metamorfno tehniko izvajamo na stopalih, dlaneh in na glavi prav zato, da se človek v celoti integrira in udejanji nove vzorce, ki jih je sprožila življenjska sila.

MT predlagamo ljudem, ki si želijo osebnostne in duhovne rasti ter si želijo sprememb, lahko pa tudi pri kakršnih koli zdravstvenih težavah.

Kontraindikacij ni, zato je MT dostopna prav vsakomur, ne glede na starost in zdravstveno stanje. Edini pogoj za izvajanje MT je, da je človek živ. Če je človek živ, je sposoben notranje spremembe.

[wp-svg-icons icon=”star-3″ wrap=”i” size=”3em”]

KDO IZVAJA MT V ŠKOFJI LOKI?

Mateja Tuta
prof.športne vzgoje, axis terapevt, učiteljica joge

Mateja ima opravljen tečaj pri Oli Lukner:

✔ TEČAJ METAMORFNE TEHNIKE

Najdete jo v AXIS studiu v Škofji Loki.

 

[wp-svg-icons icon=”calendar-2″ wrap=”i” size=”3em”]

NAROČILO TERMINA ZA MT

Naročilo termina za metamorfno tehniko je ekspresno hitro in enostavno.
Vpišite vaše podatke v spodnji obrazec, izberite željeni termin
in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali: