Zlata:
Vašnovičke so kot sonček; osvetlijo, grejejo,  božajo,zdravijo  in polepšajo dan.
Škoda, da  vaš studio ni fizično prisoten tudi LJ.
Hvala in vse dobro vam želim. 

Maruša

Maruša:
Na AXIS terapijo sem prišla zaradi problemov z išiasom in bolečin v križu. Terapija je pomagala, spet se lahko normalno premikam brez bolečine, lahko stopim na nogo, telo funkcionira. Poleg masažne terapije sem dobila tudi skrbno izbrane vaje, pomembne informacije o vzroku mojega problema, o delovanju telesa, usklajenosti uma s telesom,…Prostor je odličen. Miren in domač. Počutje je prijetno, lahko se sprostim. Z Matejo sem zelo zadovoljna. Rada pridem k vam, vsakič grem domov lahkotna, moje misli so bolj jasne, počutje je odlično.
Hvala.

Romana

Romana:
AXIS terapije sem se se poslužila zaradi vnetij in bolečine v desnem ramenu in bolečine v vratu in v celi desni roki. Imela sem mravljinčaste prste po spanju, kar je posledica enomesečnega stresnega dela na računalniku. Bolečina je že dan po terapiji postala znosnejša in roka je skoraj že popolnoma gibljiva. Vedno dobim koristne nasvete in po e-sporočilih in ustno o vajah in zdravem načinu življenja. Prostor mi ni pomemben, saj je terapevt tisti h kateremu prihajam. Sicer popolnoma ustrezen. Zelo sem zadovoljna z terapevtko in pridem kadar zmorem (več dejavnikov).

Nadja

Nadja:
AXIS terapije sem se poslužila zaradi bolečine v križu in napetosti mišic v ramenskem delu. Terapija mi je pomagala tako, da so se zmanjšale bolečine in sprostile napetosti. Prejela sem tudi vaje in nasvete o zdravem načinu življenja. Prostor je ustrezen, morda mi je včasih malo hladno. Z terapevtom sem zelo zadovoljna. Kar tako naprej:))

Tomaž

Tomaž:
AXIS terapije sem se poslužili, ker sem imel bolečine v ledvenem delu hrbta. Terapija (masaža) s priporočili za jutranje razgibavanje mi je pomagala. Poleg terapevtske masaže sem prejel še nasvet o vajah. Prostor, kjer izvajajo terapije je ustrezen. Z terapevtom sem bil zadovoljen.

Marko

Marko:
Zaradi trajajoče bolečine v desnem komolcu in zaradi pogostih bolečin v zgornjem predelu hrbta in vratu sem se poslužili AXIS terapije. Z AXIS terapijo so težave po nekajkratnih masažah izginile. Masaža je na predelih, kjer so problemi, nekoliko boleča, vendar, ker zaupam maserki, vem, da je ta bolečina ključ do odpravo obolenja, zato pač malo stisnem zobe in to je to, s časoma se celo navadiš in ta občutek ni več moteč. Počutje po masaži je neverjetno dobro, sproščujoče in pomirjujoče. Sedaj obiskujem masaže preventivno, saj z telovadbo pogosto pridelam mišične krče, masaža pa jih že predhodno razrahlja in postavi v pravilen položaj, še preden se bolečine pojavijo. Dobil sem koristne napotke za izvajanje stabilizacijskih vaj, ki krepijo notranje skeletne mišice na katere po večini pozabimo. Ko bom osvojil in redno izvajal te, bova dodajala nove. Prostor za izvajanje masaže je prijeten, prav tako glasba ob masaži, ki deluje sproščujoče. Z terapevtko Matejo sem izjemno zadovoljen, ker sem dobil občutek, da se masaži posveča z dušo in telesom, ker tako neverjetno dobro in logično razloži procese v telesu, vzroke, zakaj se pojavijo težave, da ji enostavno verjameš in zaupaš. Enostavno začuti tvoje težave že preko dotikov, brez tega , da ji poveš, kje so bolečine. Pred tem sem poskusil že več masaž, redno sem imel masažo v svoji neposredni bližini, vendar, ko sem poskusil masažo pri Mateji, sem rekel to je to, saj je bistveno boljša in učinkovitejša od ostalih, pa čeprav je potrebna vožnja iz Ljubljane v Škofjo Loko 🙂

Franc

Franc:
AXIS terapije sem se poslužil zaradi bolečin v križu. Terapija mi je pomagala. Samo mi je svetoval še nekaj vaj, katere sem vključil v mojo jutranjo telovadbo. Prostor, kjer se izvajajo AXIS terapije je topel. Z osebjem sem bil zadovoljen, Samo je odličen. Se bom potrudil, da bom nekoč lahko obiskoval tudi vaje.

Olga

Olga:
Več kot dva meseca sem imela probleme z bolečinami v križu in levi nogi, ki sem jih po nasvetu osebnega zdravnika blažila s protibolečinskimi tabletami. Že po prvem obisku AXIS terapije je bila opazna sprememba. Po drugem obisku sem prvič po treh mesecih prespala noč- in ne jemljem več tablet! Poleg terapevtske masaže sem prejela še druge koristne informacije. Ves pogovor me je prepričal in jasno mi je, da moram svoj “vzorec” dnevnih aktivnosti popolnoma spremeniti. Spoznala sem način dela Mateje, ki v svoje terapije vloži celo sebe in je prečudovit človek. Občudujem jo! Enostavno si želim še priti na terapije, ker me napolni s pozitivno energijo. HVALA

Romana

Romana:
Zaradi mrtvinčenja rok in občasnih bolečin v hrbtenici sem se odločila za AXIS terapijo. Mrtvinčenje rok skorajda ni več prisotno, sem pa odkrila oz. so še kar nekaj drugih žarišč, ki ne funkcionirajo najbolje. Prostor, kjer se izvajajo AXIS terapije je miren in prijeten. Zelo sem zadovoljna s strokovnostjo in prijaznostjo osebja in terapevti. Če bom le imela čas, se bom udeležila tudi delavnice ‘Prisluhnimo telesu’.

Olga

Olga:
Zaradi hudih bolečin v hrbtenici, levem kolku, levi nogi in v ramenih so me prepričali o blagodejni AXIS terapiji. Za darilo sem dobila dve masaži. Že po prvi masaži mi je bilo veliko bolje (čeprav je bila masaža boleča). Mateja mi je svetovala naj redno vsak dan hodim na sprehode in naj tudi telovadim. Prostor, kjer se izvajajo masaže je zelo prijeten. Mateja mi je zelo všeč. Je sijajen terapevt in zelo simpatična ter ljubezniva. Komaj čakam na naslednjo masažo.Najlepša hvala za dobro počutje.

Davor

Davor:
Za AXIS terapijo sem se odločil zaradi kalcinacije v ramenih. Poleg terapevtske masaže sem prejeli še druge koristne informacije. Prostor, kjer se izvaja AXIS terapija je primeren. Z osebjem in terapevti, ki opravljajo AXIS terapijo sem bil zadovoljen. Oseben pristop in vztrajnost.

Vili

Vili:
Za AXIS terapijo sem se odločil na osnovi priporočil prijateljice. Ni mi žal, saj sem doživel res pravo masažo. Takoj po masaži sem se počutil zelo prijetno – bolj kot med samo masažo. Hodil sem veliko bolj sproščeno, skoraj nisem čutil bolečin v kolenu. Po parih dneh sem pričel terapevtki verjeti, da imam okvaro drugje, saj sem v kolku začutil bolečino in bil na njo pozoren. Spoznal sem tudi gibalne vaje, samo da jih še nismo izvajali, to pride na vrsto pri drugem obisku. Prostor, kjer se izvaja AXIS terapija je prijeten, neobremenjajoč in zelo namenski. Z osebjem in terapevti, ki opravljajo AXIS terapijo sem bil zadovoljen. Masaža je bila zelo konkretna, nič ni bilo božanja. Vem, da moj prvi obisk ni bil tudi zadnji, po prvi masaži še nikoli nisem imel takega učinka, tudi pri masažah v zdravstvenih centrih ne (Rogaška, Moravske toplice itd.)

Alenka

Alenka:
AXIS terapijo sem dobila kot BON za darilo. Nisem imela težav. Bila pa mi je všeč. Tudi priporočila sem jo naprej. Poleg terapevtske masaže sem prejela tudi druge koristne informacije. Mateja je bila zelo prijetna. Sploh mast s katero me je masirala mi je bila všeč. Tega prej nisem poznala. Prostor je v redu. Tudi glede parkiranja ni bilo težav. Z osebjem, ki opravljajo AXIS terapijo sem bila zelo zadovoljna. Kar tako naprej.

Aleš

Aleš:
Imel sem bolečine v križu. Težko sem hodil ter s postelje nisem mogel vstati. Že po prvi masaži je bilo bolje po drugi pa sem se počutil kot nov. Doma sem začel z vajami za hrbtenico hodim na dolge sprehode ter po nasvetu Samota pijem več vode. Prostor se mi zdi všeč. Notri ni nič odvečnih okraskov kot kje drugje. Z osebjem in terapevti sem zadovoljen, ker se počutim zelo domače.

Bojan

Bojan:
AXIS terapije sem se poslužil zaradi slabe gibljivosti hrbtenice. Terapija mi je zelo pomagala, tudi počutje se je izboljšalo. Poleg terapevtske masaže sem prejel tudi enostavne in koristne vaje. Prostor, kjer izvajajo terapijo je tako prijeten in sproščujoč, da ob terapiji pozabiš na čas.  S terapevti, ki opravljajo AXIS terapijo sem zelo zadovoljen.

Mojca

Mojca:
Imela sem bolečine v desni stegnenici. AXIS terapija mi je pomagala, bilo je super. Že naslednji teden sem lahko nadaljevala s treningi badmintona. Res je bilo neverjetno, sem mislila, da en mesec ne bom mogla obiskovat treningov, pa je bilo tako hitro dobro. Dobila sem vaje za jutranjo telovadbo, ki sem jih nekaj časa redno izvajala in so bile zelo dobre. Samo zdaj sem jih pa že pozabila, k jih že nekaj časa ne delam. Pa na sprehode enourne sem hodila in je bilo tudi veliko bolje, tudi zdaj grem še kdaj pa kdaj na kakšen sprehod in res pomaga. Pa pitje ledenega čaja sem zamenjala z vodo in je tudi zelo dobra ideja in se zelo dobro obnese. Na začetku mi je bilo težko, zdaj si pa sploh ne predstavljam več, da bi popila toliko ledenega čaja kot sem ga včasih. Prostor kjer izvajajo AXIS terapije je super, tudi temperatura je prava. Zelo sem zadovoljna s terapevtom Samom. Res je bilo noro dobr in sem se počutila veliko bolje, vsakič ko sem prišla domov.

Nasta

Nasta:
AXIS terapije sem se poslužila zaradi bolečin v križu in levem stegnu, ki so postale zelo moteče pri vsakdanjem delu, po raznih športnih vadbah pa so se bolečine še okrepile.AXIS terapija  je bila super. Po drugi terapiji so bile bolečine precej manjše. Dobila sem vaje za hrbtenico, katere sem redno izvajala, po priporočilih vsako jutro in večer. Najbolj se je stanje izboljšalo po drugi terapiji. Prostor kjer se izvajajo AXIS terapije je prijeten in sproščujoč. S terapevtko sem bila zelo zadovoljna. Poleg strokovnega izvajanja terapije mi je bilo všeč sproščeno vzdušje in razne koristne informacije.

Emil

Emil:
Imel sem bolečino v levem kolku, klasična medicina me je “filala” s protibolečunskimi tabletami, ki so težavo delno odpravili, vendar so mi predpisali mirovanje. V treh mesecih sem totalno zakrnel, zato sem začel iskati nekaj, kar bi mi omogočilo takojšnje gibanje. Po priporočilu prijatelja sem obiskal AXIS terapijo. Lahko rečem da je Samo odkril težave, za katere mu nisem povedal, tako da obvlada,…. Učinek sem začutil četrti dan po terapiji, tako da o nekih neverjetnih uspehih ne bom govoril, me je pa premaknilo z mrtve točke in začel sem migati. Zelo pohvalno je tudi, da te ne zasujejo z tisoč podatki, ampak najpomembnejše in tisto, za katero menijo da smo jih delali najbolj narobe. Odličen, profesionalen pristop na osebnem nivoju! Hitra odzivnost. Bravo tako naprej.

Francka

Francka:
Leva in desna rama sta me boleli, tako,da eno sezono sploh nisem mogla vozit kolesa. Zdravnica mi je dala diagnozo – mišica je fibrodegenerativno spremenjena, v področju narastišča nekaj zrničastih kalcinacij. Ker že nisem več mogla dvignit roke nad glavo niti si pripeti nederca zadaj sem šla na terapijo axis.Po terapiji, ki je sicer zelo boleča, sem spet sposobna voziti kolo po več ur dnevno, tudi smučanje mi ne povzroča več bolečin, ker imam obrabo vratnih vretenc pa mi axis terapija tudi vratna vretenca postavi tako, da delo z računalnikom ni preteško. Vsak dan delam tudi vaje zjutraj in zvečer, ki sem jih dobila po obisku terapije. Skušam se tudi čim več gibati in seveda zdravo prehranjevati. Od terapevtov dobim vse informacije, ki jih rabim pri rehabilitaciji, samo da jih včasih ne upoštevam popolno – kar seveda povzroči, da se bolečine ponovno pojavijo upoštevajoč mojo starost pa je to normalno. Terapija je zelo koristna, pri mojih letih je potrebno mogoče več tretmajev, kot pri mlajših. Enkrat mesečno bi bilo idealno. Priporočam vsem, ki vas kaj boli.

Vika

Vika:
Ne morem prehvalit svojega počutja. Od 15.avgusta nisem mogla v hrib in sem hodila na trdo nogo, že po parih metrih hoje po ravnem, me je tako cukalo v dimljah, da sem obremenjevala le drugo nogo, ki me je tudi bolela v kolku in mečih. Od bolečine me je tresla mrzlica in da ne omenjam slabe volje zaradi nemoči. Terapija je padla na plodna tla. Ne vem kaj sem čakala tako dolgo, ne verjamem v čudeže, a tole je res lep čudež. V dimljah se še čuti manjše cukanje, a v primerjavi s prejšnjim stanjem je to pesmica. V hrbtu me nič več ne peče, drugi kolk je skoraj brez bolečine. Sedem in vstajam s stola in avta kot mladenka, po stopnicah grem z obema nogama kot srna. Pa če to, bula v vratu, ki mi štrli ven že več kot eno leto je za polovico manjša. Juhuhu, to me je tudi zelo obremenjevalo in bolelo in me vleklo v položaj zgarane starke. Kot ste mi svetovali sem šla popoldan hodit. Nisem hitela, ampak po pameti. Obe nogi sta delali kot je treba. Terapevti ste se trudili in res strokovno opravili svoje delo. Hvala in čestitam za opravljeno delo.

Tomaž

Tomaž:
Hvala Samo, ker si tako fino “pooblal” mojo desno ramo…gibljivost je bistveno bistveno boljša, roka spet polno operativna, bolečinski sunek, ki se je pojavljal ob določenih premikih pa praktično izničen…na naslednji terapiji jo “zglancava” do konca.

Patricia

Patricia:
Imela sem težave s koleni in sicer zdravniška diagnoza: obraba hrustancev na obeh kolenih, ter huda vnetja. Na bolniški sem bila dve leti. Nad zdravstvom sem do konca razoročana. Kot samoplačnik sem bila pri nekaj ortopedih, kjer pa mi ni nihče nič pomagal, razen blokade in tablete proti bolečinam. Od ortopedov sem dobila list papirja na katerem so bile vaje in obisk čez pol leta. To je bilo vse! Rekli so mi, da bom imela te bolečine do konca življenja in se naj jih kar navadim. Po prvi AXIS terapiji, ko sem stopila dol iz masažne mize, prvič po dveh letih shodila skoraj brez bolečin. Na terapije sem hodila pol leta in še danes ne morem verjeti, da zopet ŽIVIM BREZ BOLEČIN. Če pa samo malo začutim bolečine, me pozdravita samo z eno terapijo in spet sem dobra za nekaj časa. HVALA Samo in Mateja, da sta mi omogočila lepo življenje!!!