Sobotna delavnica je več kot uspela!

Predvsem smo spoznali, da si je potrebno vsakodnevno, brez slabe vesti in brez izgovorov vzeti čas za vpoglede vase. Umiriti svoj um, zamenjati miselni tok, ki nas nenehno skrbi in utišati ego, ki nas nenehno straši.

Hvala, ker ste delili z nama to čudovito izkušnjo. Spodaj podajam nekaj vaših odzivov:

Barbara M.

Barbara M.

Delavnica mi je prinesla nekaj novih pogledov, nekaj novih vaj, dala mi je priročnik z veliko novega, ki ga je potrebno počasi preštudirati in vnesti v življenje. Potrdila mi je marsikaj, kar sem nekje že slišala in odprla nove informacije o povezavah med umom, telesom, barvami, hrano. Občudujem vajino energijo in željo, da jo delita z drugimi.

Marko L.

Marko L.

Delavnica je bila super čudovita. Ko sem se vrnil domov sem bil močno močno utrujen ampak ta utrujenost je bila prijetna, takšna, kakršno bi si večkrat želel, pa je že dolgo časa nisem doživel. Um je bil odklopljen in telo je klicalo po postelji in spancu, ki je za spremembo trajal neprekinjeno skoraj 8 ur – wauu :). Drugi dan sem bil pa poln energije, sproščen, skratka kot “ris” 🙂 Čustva, ja, premalo se pogovarjamo o njih, jih ne izražamo, jih skrivamo in tlačimo v sebi  in verjamem, da s časoma privedejo do raznih obolenj. V glavi imamo kup enih informacij, ki jih je potrebno  prvič razumeti in nato še urediti, da lahko normalno funkcioniramo in smo pozorni na razne namige, opozorila… Delavnica nam je dala odlično podlago oz. iztočnico za to, sedaj je na nas, da delamo na sebi. Delavnica me je obogatila z novimi znanji, dala impulze in spodbude za naprej, me opomnila na kaj moram biti pozoren in čemu naj se izogibam za dosego lastnega dobrega počutja (fizičnega in psihičnega), ki je osnova za oddajanje pozitivne energije in in s tem pozitivnega vplivanja na ljudi okrog mene. Veliko stvari sem že vedel, pa so nekam poniknile, na delavnici pa ponovno osvetlile in osmislile, nova znanja, ki pa sem jih pridobil, so koščki v mozaiku, ki lahko naredijo moje življenje še boljše, srečnejše. Hvala še enkrat za odlično delavnico.

Helena

Helena

Meni je bilo zelo všeč. Bilo je luštno, sproščeno in zabavno, da se ti nasmeh kar sam nariše na obraz. Pa med neznanimi ljudmi se počutiš čisto domače. Ja, to zato, ker smo vsi z istim namenom prišli na delavnico, si rečeš. Že v štartu smo bili na isti valovni dolžini. Pa vsa naša oprema, ki smo jo imeli s seboj od dekic do povštrov, kot bi bili na dopustu in bi skupaj kampirali. Te naše energije se ne da opisati z besedami, moraš jo doživet. In ravno zaradi te energije rada pridem na delavnico. Vaje res že poznam, slišala sem pa ogromno zanimivih stvari. Kolk enih strahov in s tem povezanih težav …. pa da gre vse to čez naše ledvičke …. ne bi si mislila. Še bolj pridno jih bom masirala. Tudi del o čakrah mi je bil zelo zanimiv. Kako si nas popeljala na sprehod od jutranje zarje, do potoka, gozdne jase in zvezd, kot da ni trajalo samo nekaj minut. Sem se spočila v tistih trenutkih, kot da sem dejansko šla na sprehod in občudovala vse te stvari. Ne morem verjet. Ti in Milena sta pa tudi dva taka sončka, da je človek lahko samo vesel in hvaležen, da vaju je spoznal. V vajini družbi je vedno prijetno, zato bom z veseljem še prišla na kakšno delavnico. Hvala obema za lep dan in za vso energijo!

Nadja

Nadja

Hvala za učinkovito delavnico, sem bila kar malo utrujena. Hvala tudi za posredovani priročnik, ga že tiskam za uporabo! Moj hrbet bo ful hvaležen, jaz pa potem še bolj:))

Brigita

Brigita

Da, delavnica mi je pomagala. Po dolgem času sem se dobro pretegnila 🙂 in fizično prav dobro počutila. Poleg vaj, ki so mi všeč, sem se zavedala, da ne razmišljam več tako pozitivno, kot bi morala. Poznano mi je in še kako dobro se strinjam z vami, kakšno moč imajo pozitivne misli. Upam, da sta me tudi na tem področju spet “spravili v pogon”. Kljub temu, da mi je veliko informacij iz teorije poznanih, sem nanje v zadnjem času pozabila oz. nisem razmišljala na način, ki bi bil v moje dobro. Zato jih je bilo prav dobro ponovno slišati in se malo “zbuditi”. V mislih imam predvsem informacije glede pozitivnega razmišljanja, zamenjavi negativnih misli s pozitivnimi, ustaviti negativnega razmišljanja. Je pa včasih, ko sem v “slabi koži” stvari težko oz. nemogoče gledati s pozitivne strani, pa čeprav se zavedam, da bi jih bilo treba gledat na tak način. Svetovala bi vama, da ostaneta takšni kot sta, preprosti , praktični in pozitivni.

Mateja

Mateja

Delavnica je bila super, malo me je pretresla le zadnja vaja v drugem delu, ker se mi je zdelo, da sem se preveč razgalila pred vami in potem občutila velik sram. Je verjetno že prav, da sem povedla, kar sem:) Na delavnici sem dobila mnogo dobrih in uporabnih informacij. Hvala tebi in Mileni za pozitivno energijo, preprosto podajanje vsebine in dobro voljo in še dobro hrano:) Tudi na pomembnost čuječnosti sta me ponovno spomnili. Zdaj bi kar totalno spremenila svoje navade:) Vaje delam, če mi ne uspe zjutraj, jih naredim popoldne/zvečer. Še 1x hvala vama za vse in vse dobro vama želim.