Ugotovile smo, da se nam marsikaj odpre, ko si prisluhnemo, da smo lahko popolne tudi v svoji nepopolnosti, in da se “mic po mic” daleč pride.
Vse kar se nam je zgodilo, se je moralo zgoditi in nam je bilo namenjeno.
Ostalo je v nas in med nami.

 

Občutke delim….

Ika:
Cel dan počasi razmišljam o včerajšnji delavnici – vsake toliko se spomnim kakšnega, stavka, misli, vaje…. in to je dokaz, da se je vtisnilo vame. V mislih že pripravljam načrt vaj in afirmacij, ki bodo popestrile moje dneve v prihodnosti. Hvala vsem za pozitivno vzdušje, Mateja in Milena – vidve pa le pogumno naprej!

……………………………………………………………………………………………..

Anita:
Sporočam, da sem z vami vsemi preživela en res lep, kvaliteten dan in sem zanj neizmerno hvaležna. Sploh prvi del, ki si ga imela ti Mateja, mi je zelo pasal. Namreč v skupini in pod vodstvom mi tovrstna telovadba zelo ustreza, ker sem sama preveč lena, da bi se lotila vaj doma. Ampak bom delala na tem in upoštevala tvoje vodilo, da se “mic po mic” daleč pride. Saj si je resnično treba vzeti vsak dan čas zase in za svoj tempelj. Drugi del, ki ga je vodila Milena je bil prav tako zanimiv in je dopolnjeval prvi del. Mi je pa zadnji del in vloga govorca bila najtežja in sploh ne morem verjeti, da sem izbrala tako občutljivo temo, ki jo ne zaupaš kar tako dvema tujcema, ki ju prvič vidiš, ampak sem bila očitno res tako sproščena, da sem se kar tako vrgla v to. Tako da, vse skupaj je bilo res enkratno in bilo mi je zelo všeč. Pridita še kaj in veselilo bi me, če bi še kdaj ponovili kaj takega. Zdaj pa pridno študirat priročnik in delat na sebi… Vse dobro….objem vsem.

…………………………………………………………………………………………….

Manuela:
Delavnica “Prisluhnimo telesu” je še kako uspela tudi v našem kraju. Ja … NAŠE TELO je čudovita stvaritev, ki pa jo v vsakodnevnem hitenju žal vse preveč zapostavljamo. Ustavimo se! Ljubeče mu prisluhnimo! Neverjetno kaj vse nam sporoča…
Naše telo potrebuje nežnost, pozornost, dotik, razumevanje, prefiltracijo…Zato bom … dihala. Razmišljala bom o rešitvah. Ne bom dovolila, da me nadzirajo skrbi. Ne bom dovolila, da me zlomi stres. Preprosto bom dihala. In vse bo v redu, ker ne mislim prenehati. (Shayne McClendon)
Vse to in še več mi je v prijetni družbi enako mislečih pod Matejinim in Mileninim strokovnim vodenjem dala omenjena delavnica. Toplo jo priporočam vsem, sama pa se že veselim naslednjega snidenja. Do takrat pa “bom vdihnila, kar si želim in izdihnila, česar ne potrebujem”! Objem vsem.

…………………………………………………………………………………………….

Sandra:
Že ves čas me spremlja pozitivna misel na sobotno delavnico in seveda to želim deliti z vami. Delavnica je bila za moje pojme odlična, predvsem gledano kot prava stvar ali odskočna deska za nekoga ki ga te stvari zanimajo, pa jih ne pozna prav dobro (govorim o sebi:); da dobiš željo po še, po več in te vleče ta vzhodnjaška miselnost, da bi jo vsaj malo ponotranjil in prenesel v svoje življenjske navade…Želim si udeležbe še na kakšni vajini delavnici, le tako naprej; super vama gre. Hvala vsem in vsaki posebej! Lepe sončne pozdrave,

…………………………………………………………………………………………….

Erika:
Meni je sobotno dopoldne prehitro minilo, kar pomeni, da je vzdušje in seveda tudi razpoloženje bilo ta pravo. V teh dneh sem že pridno dihala in masirala, le pri vajah sem še malo bolj lena…Vsekakor sem na delavnici dobila dobre napotke, sedaj pa jih je treba udejanjiti. Mateja in Milena – želim vama še veliko podobno uspešnih delavnic in upam, da se na kateri spet vidimo.

 

Hvala vsem za dobro voljo in energijo.

Mateja in Milena.