Toliko vsega je še ostalo in kar nekaj vas je takih, ki se iz različnih razlogov prve delavnice niste udeležili. Vabljeni na pomladni termin drugega dela delavnice, ki se pripravlja v izpopolnjeni obliki…. Ker je fajn, da je vedno malo drugače, ker se na isto temo da toliko stvari obdelati, ker ste udeleženci tisti, ki izvabljate pomembne vsebine, ker smo se nekaj že naučili. Tople, spodbudne, hvaležne in ljubeče besede udeleženk povedo vse.
In še enkrat……..,brez vas ne bi bilo vsega tega. 🙂

Bolj, ko si želim izboljšati življenja drugih, bolj se moje življenje dviga na višjo raven.

Nekaj utrinkov iz prve delavnice Prisluhnimo telesu:

Barbara K.:
»Prebiram priročnik, tako super si zbrala vse na enem mestu, prava mala biblija. Vse kamenčke si tako lepo sestavila v sliko. Še enkrat vama hvala za zares prijetno dopoldne, vesela bom, če bosta organizirali še kakšno srečanje.
S tako pozitivno energijo predajata svoje znanje in to je potem čutiti na vzdušju, ki nastane v prostoru. Bilo je lepo, občutki ostajajo.«

*************************************

Helena:
»Sobotna delavnica mi je bila zelo všeč. Se mi je prej zdelo, da že nekaj vem o jogi, pa sem danes povsem drugačnega mnenja. Zelo mi je bilo simpatično, ko smo se kar posedle po tleh na blazine in čvekale kot prijateljice. Ko sem šla v soboto domov, se mi je zdelo, da kar lebdim nad tlemi. Bila sem srečna in vesela, da sem se udeležila delavnice. Pravzaprav bi morala reči za obe, zate in za Mileno: Hvala, ker sta!
V družbi takih dveh sončkov se človek zares dobro počuti, počuti se domačega in sprejetega. Hvala še enkrat!«

*************************************

Vanja:
»Mateja in Milena, hvala za vso podano znanje in dobro vodeno delavnico. Dober tandem sta. In tudi vam punce (poleg M in M :-)) gre zahvala za izredno lepo in sproščeno vzdušje.
Lahko samo rečem, da mi je bilo lepo, ker sem bila v dobrih energijah.«

*************************************

Darja:
»Še enkrat hvala Mateji in Mileni za profesionalno, poučno in fenomenalno vodenje delavnice, ki bi jo lahko poimenovala kar terapevtska joga. Za prijetno počutje v skupini pa se moram zahvaliti vsem udeleženkam.
Verjetno se boste strinjale z mano, da kmalu pričakujemo nadaljevanje delavnice.«

*************************************

Jana:
»Sobotna delavnica je izpolnila moje potrebe v vseh pogledih. Nobene oblike joge, se do sedaj še nisem udeležila, pa čeprav sem vedno vedela, da se telesna in energetska tehnika lahko, oziroma je celo priporočljivo, da se združita, česar fantastičen primer je bila sobotna delavnica, ki jo je v drugem delu zaokrožila Milena z mentalnim delom. Energijsko podlago nosijo tudi slike in napisani teksti, zato se ne čudim, da me je “na-ključno” izmed poplave objav dogodkov na spletu, privabila ravno ta delavnica, ravno to sem potrebovala. Zadovoljna in kar malce presenečena sem bila, da sem prišla v vse asane. Včeraj sem začutila mišice celega telesa, bila sem vesela, jessss telo je živo.
Ko sem se odpirala, so pokale spone na srčku, ko sem se zapirala so se sproščala zadaj narastišča krilc. Bila je ena sama Radost!«

*************************************

Barbara D.:
»Življenje je v resnici zelo preprosto. Kar dajemo od sebe, se nam vrne.« (Louise L.Hay) »Hvala za zelo prijetno poučno in sladkosnedno dopoldne v zelo prijetni družbi. Super tandem sta s sestro in tudi za vaju velja…GO GIRLS!«

Hvala vsem za dobro voljo in energijo.

Mateja in Milena.