vikend-800
Vikend delavnica:

PRISLUHNIMO TELESU POD ŠTORKLJINIM GNEZDOM

KDAJ IN KJE  |  DELAVNICE  |  URNIK  |  CENA  |  VEČ INFO  |  PRIJAVA  

Ste tudi vi med tistimi, ki radi vzamete zdravje v svoje roke
in prevzamete odgovornost za svoje telo?

Vabim Vas v našo vikend delavnico, kjer boste negovali svoje telo,
bogatili svoj um in hranili svojo dušo.

 ♥

Naše telo ima naravno moč samozdravljenja. Na voljo nam je vsem.
V naše telo vstopa z močjo sonca, z vsakim dihom, skozi stopala, nasmeha, preko vode, gibanja in umiritve, preko hrane, naših čustev in misli…..
Koliko te moči premore naše telo, pa je odvisno predvsem od nas samih in našega načina življenja.

Vsak ima svojo življenjsko zgodbo in zgodbo svojega zdravja.
Učili so nas, da moramo v lekarno, k zdravniku in različnim terapevtom, da poskrbijo za naše zdravje. A kaj ko bi vedeli resnico, da je naše telo narejeno tako, da se ozdravi samo, če mu le damo možnost za to.
Ne vem, če se zavedate, da imate v sebi veliko moč? Da, res je, imate jo.
Imate moč, da prisluhnete svojemu telesu.
Bolj ko spoznavamo svoje telo in bolj ko ga poslušamo, bolj nas vodi k trdnemu zdravju. Vsakič, ko zdravje zaškripa, nas telo prosi, da bodimo prijaznejši do sebe. To je nov pogled na zdravje. Nič skrivnostnega ni v njem, a vrača nam moč. Zdravje je ogledalo odnosa do samega sebe in do svojega telesa.

 ♥

NAUČILI SE BOSTE:

✔︎ Oblikovati nov pogled na zdravje.

✔︎ Spoznavali boste različne tehnike in metode, ki vam dajejo moč in priložnost, da se pravočasno zaznate, da si znate prisluhniti in prepoznavati sporočila, ki vam jih daje telo.

✔︎ Odkrivali in raziskovali boste svoje telo – preko gibanja in mirovanja, dihanja, poslušanja, pogovora in samomasaž, boste poiskali šibke in močne točke. In kakršne koli že so, so samo smerokaz k vašemu samozdravljenju in k temu, da si znate vzeti čas zase in vzeti svoje zdravje v svoje roke. Da se zavemo, da ni treba za vsako težavico k zdravniku ali v lekarno. Da kdaj potrebujemo le dober spanec, glasbo ali pogovor, sprehod po gozdu ali pa samo tri globoke vdihe in izdihe.

KDAJ IN KJE

16. do 18. september v hotelu Štrk, Polana 40, Murska Sobota

hotel
Hotel Štrk nam nudi čudovit travnik za izvedbo naših delavnic (veselim se joge ob ribniku), krasne sobe s terasami, mini wellness klub s savnami in bazenom, odlično hrano s prijaznimi ljudmi, energetske točke na sami domačiji, zdravilne piramide v hotelu, paviljon – kamor se zatečemo v primeru slabega vremena in zabavo pa še in še…..

DELAVNICE

Prepetale se bodo 4 delavnice:

Mateja TERAPEVTSKA JOGA
(
Mateja Tuta: univ.prof. športne vzgoje, Axis terapevtka, učiteljica joge)


Preko gibanja, dihanja, samomasaže in mirovanja bomo prisluhnili svojemu telesu. Popeljala vas bom skozi telesne položaje (asane) v kombinaciji z različnimi dihalnimi tehnikami, uporabo samozdravilnih zvokov, akopresurnih točk ter skozi masažo in vaje za zdrave prsi ter obrazno jogo.

pljuca

Na delavnici joge se bomo preko gibanja in mirovanja osredotočali na svoje telo.
Zakaj?
Ker si lahko prisluhnemo tudi s pomočjo telesnih položajev.
In zakaj ravno joga?
Ker nam asane (vztrajanje v položajih) dovoljujejo, da se poglobimo v svoje telo in se ga zavedamo. Če vam je v predklonu naporno, se kar vprašajte: Kaj vas tišči? Kaj zadržujete v sebi? Kaj vam ne pusti sproščeno zadihati? In kadar se ne morete odpreti v prsnem košu in vas vleče v kifozo….Zakaj rabite ta oklep? Ali morda ne zaupate? Ali se bojite odpreti? Joga umirja in bistri misli. Usmerja našo pozornost navznoter, v naše občutke. Nudi nam priložnost, da spremenimo pogled nase. Osvobaja nas in nam daje občutek, da se lahko odpremo in zaupamo. Daje nam stabilnost in sproščenost hkrati. Z zdravilno energijo diha čisti in razstruplja naše telo in um.
Joga nas uči točno to, kako prisluhniti telesu.

ŽELIM IZVEDETI VEČ ŽELIM IZVEDETI MANJ

 

Branka ČUDEŽNA STOPALA
(Branka Tome: univ.prof. športne vzgoje, maserka in refleksoterapevtka)

Refleksoterapija preprečuje obolevanje, saj daje posamezniku možnost, da svoje telo obnovi in ga vzdržuje v stanju naravnega ravnovesja. In ker stopala zlahka dosežemo, si lahko kakšno stvar odpravimo tudi sami. Z Branko bomo raziskovali svoja čudežna stopala, spoznavali bomo različne cone, ki pripadajo določenim delom telesa in notranjim organom.

 

stopala

Na stopalih se lahko dotaknemo svojih oči, zob in ušes, zmasiramo lahko svojo hrbtenico in sklepe, energijo lahko skozi stopala dovajamo vsem svojim notranjim organom in žlezam. Ko se dotikamo svojih ledvičk, čutimo prijetno toploto. Ko se dotikamo svojih pljuč, se naš dih poglobi in nas ponese v lahkotnost…..

Na delavnici se bomo bosonogi sprehajali po jutranji rosi in se dotikali refleksnih con, ki so povezane z našim telesom. Naša stopala bodo postala živahna. Lahkotno bodo prestopala vsako oviro, ki nam bo prišla na pot, prožna bodo, čvrsta in stabilna. Preko stopal se bo sprostilo in harmoniziralo naše celotno telo, umirila se bodo naša čustva, izginile bodo energetske blokade in pospešil se bo naš krvni obtok.

ŽELIM IZVEDETI VEČ ŽELIM IZVEDETI MANJ

Milena POVEJ IN PRISLUHNI
(Milena Tuta: univ. dipl. pedagoginja, mediatorka, Live coach po metodi clearinga)

Vsi že dolgo vemo, da pogovor zdravi, ampak smo malo pozabili na to. Zato se bomo z Mileno preko pogovorov in aktivnega poslušanja povezovali, ustvarjali bližino in pristne medosebne odnose, se spoznavali in vživljali drug v drugega, čistili dušo in dali iz sebe tisto,
kar nas teži, jezi, skrbi ali veseli in osrečuje.

 

usesa

V času nenehnega hitenja in sodobnega življenja smo pozabili na eno najbolj zdravilnih sredstev. To je pogovor. Nekoč so se ljudje veliko več družili, se pogovarjali in si pomagali. Danes nam je zato na voljo samo še psihoterapevt in različna elektronska omrežja. Kar vprašajte se, koliko se v vašem vsakdanjem življenju sploh še pogovarjate? Pa ne mislim na rutinske pogovore o tem, kaj morate še postoriti, kako je v službi, kako so otroci in partner ter pritoževanja nad stanjem v državi.

In zakaj bi se sploh pogovarjali?

Zato, ker je pogovarjanje zdravilno. S pogovorom se najde marsikatera rešitev, odpirajo se nova obzorja, z njim se čistimo in spoznavamo tako sebe kot tudi tiste, s katerimi se pogovarjamo. S pogovorom izmenjujemo svoje življenjske izkušnje, ki lahko marsikomu tudi pomagajo. Izmenjujemo mnenja, ugotovitve, iskrive zamisli in ideje, spletamo nove prijateljske vezi. Pogovor nam nudi možnost, da se sproti čistimo vseh čustvenih bremen, da damo iz sebe vse, kar nas teži, straši, skrbi, kot tudi radosti in osrečuje. Pogovor je živ in zato nas napolni. Morda sploh ne veste, koliko vsega imate v sebi.
Pridružite se nam na delavnici Povej in Prisluhni ter delite vsaj delček svojega bogastva  z nami.

ŽELIM IZVEDETI VEČ ŽELIM IZVEDETI MANJ

Matija MEDITACIJE
(
Matija Krajnik: bio-zdravilec, učitelj meditacij in terapevt regresije)

Matija je neprestani iskalec duhovnih resnic in svoje 18-letne izkušnje na tem področju dopolnjuje z novimi spoznanji, ki jih z ljubeznijo deli naprej. Na delavnici nas bo vodil skozi meditacijo v umiritev, saj kot sam pravi, je to naša prva samopomoč in prvi korak k osebni rasti.

cujecnost

Vsak dan poskrbimo, da smo siti in čisti, pozabljamo pa na skrb za svojo življenjsko energijo. Na to, da nismo le naše telo, ki za življenje potrebuje gorivo. In ta ni le v hrani in pijači, temveč tudi v našem dihu in energiji.

Kakšna je naša energija, se jasno kaže v naši življenjski naravnanosti: videnje sebe, drugih, pogled na različne situacije, naši odnosi, odzivi. Morda potrebujemo še nekaj časa, prebujenosti, da bi to lahko zares videli in čutili.

In kako odpraviti neprebujenost?

Z meditacijo. Meditacija je umetnost. Je most, ki nas ponovno poveže s srcem, s seboj, z ljubeznijo. Stranski učinki meditacije so predvsem mir, zadovoljstvo, večji občutek sreče, hvaležnost in navsezadnje tudi boljša koncentracija.

Pridružite se nam v vikend delavnici, kjer vas bomo naučili in spodbudili, da boste potem lažje nadaljevali sami. Naučili se boste, kako sproti odstranjevati vso navlako, ki se kopiči v telesu in odplakniti iz vašega obtoka vse, kar vas onemogoča in blokira, da bi globoko zadihali. Tako vam bo lažje uspevalo sproti obnavljati vašo življenjsko energijo. Lažje boste prišli do svojega bistva in lažje boste izpolnjevali svoje potenciale.

ŽELIM IZVEDETI VEČ ŽELIM IZVEDETI MANJ

Bukovniško jezero ENERGETSKE TOČKE – BUKOVNIŠKO JEZERO

Na Bukovniškem jezeru v okolici kapele Svetega Vida in Vidovega izvira so radiestezisti in bioenergetiki našli številne energetske točke blagodejnega in zdravilnega sevanja zemlje, ki izboljšajo počutje in zdravje ljudi. Najdenih energetskih točk je prek 50, izmerjenih in označenih pa 26.

bukovnica2

Že po kratkem času zadrževanju v tem območju (v povprečju 8-30 minut odvisno od točke),
se pričnejo sproščati blokade in vzpostavljati bolj uravnoteženi pretoki energije skozi telo.

Obiskovalci se v tem območju tudi pospešeno sprostijo in revitalizirajo.

Blagodejno zemeljsko sevanje ima svojevrstno »inteligenco«, ki točno ve kaj v tistem trenutku naše telo potrebuje.
Po obisku točk lahko kar poskakujemo od vitalnosti, lahko smo umirjeni in zaspani ali pa »imamo reakcijo«, ker se blokade še sproščajo.
Pomembno je, da sledimo svoji intuiciji, svojemu notranjemu občutku glede tega katero točko izberemo in koliko časa se zadržujemo v njenem polju delovanja.

ŽELIM IZVEDETI VEČ ŽELIM IZVEDETI MANJ

URNIK

PETEK, 16.9.2016

18.00: PRIHOD

18.30: VEČERJA

19.00 – 21.00: MEDITACIJA (Matija Krajnik)

SOBOTA, 17.9.2016

6.30 – 8.00: TERAPEVTSKA JOGA (Mateja Tuta)

8.00: ZAJTRK

9.00 – 10.30: ČUDEŽNA STOPALA (Branka Tome)

10.30: MALICA

11.00 – 15.00: OBISK ENERGETSKIH TOČK V BUKOVNICI

15.00 – 16.30: POVEJ IN PRISLUHNI (Milena Tuta)

16.30: MALICA

17.00 – 19.00: MEDITACIJA (Matija Krajnik)

19.00: VEČERJA

20.00: ZABAVA (DJ. Hus D King)

NEDELJA, 18.9.2016

7.00 – 8.30: TERAPEVTSKA JOGA (Mateja Tuta)

8.30: ZAJTRK

9.30 – 11.00: ČUDEŽNA STOPALA (Branka Tome)

11.00: MALICA

12.00 – 13.30: POVEJ IN PRISLUHNI (Milena Tuta)

14.00: KOSILO

16.00: ODHOD

CENA

195€

PRIJAVA V VIKEND DELAVNICO

PRAVILA PRIJAVE


prosim, preberite si spodnja pravila, glede plačila, odjave in drugo!

NAČIN PLAČILA:

♠ v enkratnem znesku
♠ v treh  enakovrednih obrokih: 3 obroki po 65€

Število obrokov je odvisno od datuma prijave;
zadnji obrok za plačilo je 22. 8. 2016.

V CENO JE VKLJUČENO:

♠ 2 nočitvi v dvoposteljni sobi s polpenzionom
♠ neomejen vstop v mini wellness
♠ celoten program aktivnosti
♠ pijača dobrodošlice
♠ priročnik

ODPOVEDI:

V primeru, da se dogodka zaradi kakršnihkoli razlogov ne morete udeležiti, morate to sporočiti:

♠ do 30 dni pred dogodkom
organizator pridrži 10 % vrednosti osnovne cene za stroške administracije.
♠ 29 dni do 15 dni pred dogodkom
plačilo 15 % vrednosti osnovne cene
♠ 14 dni do 8 dni pred dogodkom
plačilo 20 % vrednosti osnovne cene
♠ 7 dni do 4 dni pred dogodkom
plačilo 50 % vrednosti osnovne cene
♠ 3 dni do 1 dan pred dogodkom
plačilo 80 % vrednosti osnovne cene .
♠ Na dan dogodka ali ni udeležbe
plačilo 100 % vrednosti osnovne cene

PRIJAVNICA


prijave do petka, 9.septembra 2016!
Število udeležencev je omejeno.
Prijave so možne do zapolnitve prostih mest!


* 100% tajnost podatkov, brez spam sporočil!

 

 

VEČ INFO

Mateja

 041962247

 


 

 

 

[wysija_form id=”5″]