Že samo ime »prehlad« nam pove, da nam je prehladno. Iz toplega sproščenega poletja smo stopili v jesen, ki nas je prav tako razvajala s toplim soncem. In zdaj, ko se narava že pripravlja na zimsko mirovanje, smo mi vse bolj aktivni, kar se odraža tudi v našem zdravju in počutju.

Prav zaradi tega je največ prehladov v jesensko-zimskem obdobju, ker življenje v tem obdobju ogromno zahteva. Vsi okoli nas že kihajo in kašljajo? Kaj pa vi, so tudi vas že napadli virusi ali ste proti njim uspeli zgraditi dovolj močno obrambo? Gradimo jo vsak po svoje, eni z zeliščnimi napitki, drugi s pripravki iz lekarne. Zagotovo pa se le redki spomnijo, da bi si lahko imunsko odpornost krepili tudi z refleksno masažo stopal.

V refleksologiji so stopala zrcalo telesa. Različni predeli so povezani z različnimi organi. Z glajenjem, božanjem in masiranjem stopal lahko vplivamo na celotno fizično in tudi psihično počutje. Z refleksno masažo stopal krepimo imunski, očistimo telo toksinov, da se le-ta lažje pripravi na zimo.

Stopala so zrcalo telesa

Refleksoterapija je naravna tehnika zdravljenja. Temelji na predpostavki, da se na stopalih odraža stanje celotnega telesa. Refleksoterapevt z masažo in pritskanjem določenih točk na stopalih pripomore k spremembi in vzpostavljanju ravnovesja v telesu.

Spodbuja in regulira vitalne funkcije organizma, deluje antistresno in pripomore k sprostitvi in krepitvi imunskega sistema, pomaga pri premagovanju utrujenosti in izčrpanosti, deluje protivnetno in protibolečinsko, blaži posledice hormonskih sprememb, pospešuje presnovo in razstrupljanje organizma, spodbuja cirkulacijo krvi in limfe, odpravlja in blaži nespečnost, nemir, živčnost, motnje pomnjenja in koncentracije, glavobole .

S pomočjo refleksoterapije na naraven način pomagamo, da se osvobodite bolečin in utrujenosti in se zopet počutite dobro in polni energije.

NISTE še povsem prepričani, da je refleksna masaža stopal za vas? Še več informacij lahko dobite tukaj.

Za NAROČILO termina pa kliknite na spodnji gumb:

NAROČAM TERMIN ZA RMS
DODAJ MED PRILJUBLJENE

NE BI BILO BOLJ PRAKTIČNO,
ČE BI NAŠE E-NOVIČKE PREJELI KAR PO E-POŠTI?
Enostavno.
Spodaj pišite vaše podatke in ob objavi novih eNovičk
boste le te prejeli v vaš e-nabiralnik.


Z nadaljevanjem sprejemate pogoje poslovanja in izjavo o zasebnosti.

mojAXIS.si